‘Elle MacPherson al een maand getrouwd’

Elle MacPherson is al een maand geleden met Jeffrey Soffer getrouwd. "Ze wilden het geheim houden", vertelt een insider...

Lees ook

Elle MacPherson is al een maand geleden met Jeffrey Soffer getrouwd. “Ze wilden het geheim houden”, vertelt een insider aan People.

Dat is goed gelukt, want het nieuws van het huwelijk kwam pas zondag naar buiten. Us Weekly dacht dat de grote dag het afgelopen weekend had plaatsgevonden, maar nu blijkt dat de twee al een paar weken man en vrouw zijn. “Ze zijn dolgelukkig en tot over hun oren verliefd”, vertelt de bron.

Intiem

Het model gaf een paar weken terug haar jawoord aan de miljardair tijdens een intieme ceremonie met ongeveer 15 gasten op Fiji. Een aantal van de gasten, waaronder Elle’s twee zoons Flynn (15) en Cy (10) en Jeffreys vader, hebben een week vakantie gevierd op het eiland.

De 49-jarige Elle en Jeffrey waren sinds maart verloofd. In maart 2012 gingen ze na een relatie van twee jaar uit elkaar. Maar later dat jaar kwam het stel weer samen. De Australische beauty was eerder getrouwd met Gilles Bensimon.

Bron: BuzzE Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook