Win: Haal het mooiste uit je haar met Dove!

Dobberen op zee, dippen in het zwembad, de felle zon op je bol.. Kom jij ook altijd uitgerust terug van je zonvakantie m...

Lees ook

Dobberen op zee, dippen in het zwembad, de felle zon op je bol.. Kom jij ook altijd uitgerust terug van je zonvakantie maar met een uitgebluste doffe coupe (ai!) Goed nieuws, Dove komt to the rescue!

Föhnen, stylen, krullen, verven, borstelen en kammen beschadigen het haar en maken het haar erg droog. Jep, het haar krijgt een hoop te verduren en een beetje extra in de zomer (zon, zee, chloor). En wanneer het haar beschadigd is ontstaan er zogeheten breekpunten, ofwel split ends. Gespleten haarpunten kun je herkennen aan een wit (breek)puntje onderaan het haar. En als de punten van je haar splijten, wordt je kapsel vaak krullerig en dof.

Redder in nood

Hoog tijd om af te rekenen met deze split ends! Dove komt je redden met producten uit de revolutionaire gloednieuwe Dove Split Ends Rescue-lijn.

Van de wortel tot de punt

Deze fijne shampoo en conditioner hydrateert het haar diep van binnen en zorgt voor een diepe werking van de vochtinbrengende bestanddelen. Het serum zorgt ervoor dat de gespleten haarpunten weer bij elkaar komen en hersteld worden. Het resultaat? Prachtig gezond en gevoed haar.

Hebben

Dat willen uitproberen! Geef je hier op voor de winactie en ontvang het Dove Split Ends pakket op je deurmat. Succes!

Laatste nieuws

Zie ook