‘Lily Collins is weer vrijgezel’

Lily Collins en Jamie Campbell Bower zijn uit elkaar, meldt Us Weekly. De 24-jarige dochter van muzikant Phil Collins en...

Lees ook

Lily Collins en Jamie Campbell Bower zijn uit elkaar, meldt Us Weekly. De 24-jarige dochter van muzikant Phil Collins en haar even oude tegenspeler in The Mortal Instruments: City of Bones waren bijna een jaar lang een stel.

Hoewel Lily en Jamie onlangs hun relatie verbraken, zijn de twee wel bevriend gebleven. Een insider verklaarde: “Ze zijn nog steeds goede vrienden. Ze gingen tijdens hun promotietour voor de film prima met elkaar om.”

Speculaties over een breuk tussen de twee staken vorige maand de kop op nadat Jamie zoenend was gespot met modeblogger Zina Charkoplia tijdens een muziekfestival in Portugal. Laatstgenoemde postte enkele intieme foto’s van zichzelf met de Britse acteur op haar Instagram-account.

Jamie was eerder verloofd met zijn Harry Potter-tegenspeelster Bonnie Wright, maar de twee gingen in juni 2012 uit elkaar. Lily had eerder een romance met Taylor Lautner, met wie ze samenspeelde in de film Abduction.

Bron: BuzzE – Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook