Blog: Statement Necklace!

Lanvin veroverde afgelopen seizoen de catwalks met coole kettingen. Stoere exemplaren gecombineerd met parels, strikjes...

Lanvin veroverde afgelopen seizoen de catwalks met coole kettingen. Stoere exemplaren gecombineerd met parels, strikjes en woorden als ‘love’ en ‘lanvin’. Ik ben gek op necklaces, ze kunnen een simpele top direct naar een hoger niveau tillen. Kleurige exemplaren voor een night on the town, maar ook stijlvolle exemplaren die je prima op een blouse naar kantoor kan dragen. Remember: everyday is a fashion show!

 

 J.Crew €100

Ik gaf in een van mijn vorige blogs al aan dat ik echt een fan ben van pastel! Deze vrouwelijke zachte kleuren zijn helemaal the bomb dit seizoen. Dit exemplaar staat perfect op een little black dress, maar zou ik ook dragen met een witte linnen blouse en ripped jeans.

Lanvin €867,-

Dit pareltjes van Lanvin, staat boven aan de musthave list van mijn styling klanten. Het voordeel van deze ketting is dat je in de high street veel budget exemplaren kan vinden, met stoere slogans als ‘love’ en ‘fashion’.

 

ZARA €39,95

Waanzinnig deze knal kleuren! Je kunt deze ketting natuurlijk met een basic top dragen, maar combineer hem ook eens met een bloemenblouse in bijvoorbeeld blauwtinten. Je zult zien dat deze combi verrassend goed kan uitpakken.

 

 

Shourouk Prijs op aanvraag

Shourouk is mijn all time favorite! De kettingen, armbanden en oorbellen van dit merk zijn echt breath taking. Maak eens een rondje op de website, ik beloof je het is meer dan de moeite waard!

Laatste nieuws