One Direction grote winnaar Teen Choice Awards

One Direction is een van de grote winnaars van de Teen Choice Awards die zondagavond in Los Angeles werden uitgereikt. D...

Lees ook

One Direction is een van de grote winnaars van de Teen Choice Awards die zondagavond in Los Angeles werden uitgereikt. De Britse boyband, die de show ook opende met de nieuwe single Best Song Ever, won maar liefst vier van de Amerikaanse tienerprijzen.

Het vijftal mocht de awards voor beste zomertournee, beste groep, beste single (Live While We’re Young) en beste liefdeslied (Little Things) in ontvangst nemen. Bandlid Harry Styles kreeg verder de titel Choice Male Hottie en won ook de prijs voor mooiste lach, waarmee hij onder anderen zijn ex Taylor Swift versloeg.

Justin Bieber werd gekroond tot beste mannelijke artiest en Demi Levato tot beste vrouwelijke artiest. Justin won verder de Choice Twitter Personality-prijs.

Vampieren

Op het witte doek is Twilight nog altijd populair onder de tieners gebleken met zeven prijzen, waaronder die voor beste romantische filmacteur en -actrice (Robert Pattinson en Kristen Stewart). Ook op televisie doen vampieren het goed: de serie Vampire Diaries won drie awards. Verder kreeg de dramaserie Pretty Little Liars veel prijzen. De Ultimate Choice Award ging naar Ashton Kutcher.

Er was extra aandacht voor de musicalserie Glee, die de prijs voor beste comedyserie won. Actrice Lea Michele stond stil bij de dood van haar vriend en collega Cory Monteith, die vorige maand overleed aan een overdosis alcohol en cocaïne.

Bron: BuzzE – Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook