BN’ers verdrietig om overlijden prins Friso

Op Twitter is geschokt gereageerd op de dood van prins Friso. Direct nadat het nieuws bekendgemaakt werd door de Rijksvo...

Lees ook

Op Twitter is geschokt gereageerd op de dood van prins Friso. Direct nadat het nieuws bekendgemaakt werd door de Rijksvoorlichtingsdienst deelden tientallen BN’ers hun verdriet met hun volgers.

“Erg geschrokken van het overlijden van Prins Friso”, schrijft Oranjefan Johan Vlemmix. Hij wenst de koninklijke familie verder “heel veel sterkte”. Ook onder anderen Jeroen van der Boom, Mike Weerts, Barry Pas, 3JS en Yvonne Coldeweijer wensen de familie van Friso veel sterkte.

Verder staan Roel van Velzen, Armin van Buuren, Veldhuis & Kemper, Carice van Houten, Hadewych Minis, Frans Bauer, Iris Kroes, Tim Douwsma en Ruud de Wild stil bij het overlijden van de prins. “Intens verdrietig voor Mabel, de kinderen maar vooral de moeder van prins Friso. Je zoon overleven hoort niet”, schrijft De Wild.

De Wild, die van maandag tot en met donderdag tussen 16.00 uur en 19.00 uur het programma Ruuddewild.nl presenteert, zal met reportages en aangepaste muziek uitgebreid aandacht besteden aan het overlijden van de prins. Ook andere radiozenders als Radio 2, 3FM en Sky Radio passen de programma’s aan en Radio 1 presenteert een extra Journaal.

Bron: BuzzE Beeld: ANP/ Twitter Ruud de Wild

Laatste nieuws

Zie ook