Jennifer Aniston ontloopt Angelina Jolie maar net

Het scheelde niet veel of Jennifer Aniston was in een ongemakkelijke situatie beland. De actrice zou namelijk afgelopen...

Lees ook

Het scheelde niet veel of Jennifer Aniston was in een ongemakkelijke situatie beland. De actrice zou namelijk afgelopen zondag in hetzelfde vliegtuig als Angelina Jolie van Los Angeles naar Londen reizen.

Beide dames hadden een ticket gekocht voor een eerste klas-stoel van British Airways en aangezien de eerste klas niet zo groot is, zouden de twee praktisch naast elkaar zitten. Om een ongemakkelijke situatie te vermijden lichtte de luchtvaartmaatschappij het kamp van Jen in, die vervolgens snel het ticket omboekten. Jennifer is vervolgens op maandag naar de Britse hoofdstad gevlogen.

Maar dat is niet het enige wat de actrices hebben gedaan om elkaar te ontwijken. Jennifer en Angelina zijn ook van hotel gewisseld, weet E! Online. Jennifer verblijft namelijk altijd in hetzelfde hotel wanneer ze in Londen is; het hotel waar zij en Brad Pitt ook af en toe sliepen tijdens hun huwelijk. Om geen risico te lopen Angelina daar tegen te komen, heeft Jennifer voor een ander hotel gekozen.

Bron: BuzzE – Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook