Valerio droomde van grote spelshow

Voor Valerio Zeno gaat er eindelijk een wens in vervulling. De 29-jarige tv-maker is vanaf maandagavond te zien in de da...

Lees ook

Voor Valerio Zeno gaat er eindelijk een wens in vervulling. De 29-jarige tv-maker is vanaf maandagavond te zien in de dagelijkse quiz No Brainer. “Grote spelshows in studio’s vol mooie decors, camera’s en publiek, dat was voor mij tv. En iets waar ik altijd al van gedroomd heb”, vertelt hij aan Sp!ts.

Valerio neemt vijf afleveringen per dag op. “Het is best zwaar, maar wel heel erg leuk. Het liefst zou ik er tien op een dag maken”, zegt de enthousiaste presentator. Zeno maakt zich geen zorgen over het succes van de nieuwe show. “Als ik ergens in geloof, dan geloof ik erin.”

Programma’s
Het zou kunnen dat het programma door de aanstaande bezuinigingen bij de publieke omroep onder druk komt te liggen, maar ook daar ligt Valerio niet wakker van. “Ik maak ook programma’s als Je zal het maar hebben, waarin het interviewen centraal staat. En ook daarin ben ik nog lang niet waar ik wil zijn.” Eind dit jaar komt er ook weer een nieuw seizoen van Proefkonijnen, dat hij samen met Dennis Storm maakt. “Dus voorlopig heb ik nog genoeg te doen. Ik heb nog geen uitkering aangevraagd.”

In No Brainer gaat Zeno domme en slimme vrienden vragen stellen die met een goed antwoord geld kunnen verdienen voor de pot. In tegenstelling tot veel andere quizzen kunnen de ‘dommerds’ het meeste geld binnenharken. De show is van maandag 19 augustus tot vrijdag 30 augustus te zien bij BNN op 3. “Wanneer het aanslaat gaan we nog eens veertig afleveringen maken”, aldus Valerio.

Bron: BuzzE / Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook