‘Amanda Bynes had relaties met vrouwen’

Amanda Bynes heeft verschillende lesbische relaties gehad toen ze nog in Manhattan woonde, zo heeft een bron onthuld aan...

Lees ook

Amanda Bynes heeft verschillende lesbische relaties gehad toen ze nog in Manhattan woonde, zo heeft een bron onthuld aan RadarOnline. De actrice zou zichzelf volgens de insider biseksueel noemen.

Amanda had maandenlang een relatie met een buurvrouw in het appartementencomplex waar ze woonde. “Ze maakte er geen geheim van voor de mensen met wie ze bevriend was, maar dat waren er niet veel”, aldus de bron. De actrice, die momenteel in een psychiatrische kliniek zit, zou het niet bij één vriendin hebben gehouden. “Een aantal keer had ze zelfs meerdere vrouwen in haar bed.”

Hoewel Amanda zich niet voor haar biseksualiteit zou schamen, wilde ze het ook niet aan de grote klok hangen. “Ze dacht dat haar ouders er veel moeite mee zouden hebben.” Maar de bron weet niet zeker of de 27-jarige Amanda wel echt interesse had in de vrouwen. “Ik denk dat ze zich toen behoorlijk verloren voelde. Ze verlangde naar aandacht en liefde en ze pakte het waar ze kon.”

Bron: BuzzE – Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook