Chris Brown cancelt shows in Canada

Chris Brown heeft vier concerten in Canada afgezegd. Volgens zijn woordvoerder ziet de 24-jarige r&b-zanger af van de sh...

Lees ook

Chris Brown heeft vier concerten in Canada afgezegd. Volgens zijn woordvoerder ziet de 24-jarige r&b-zanger af van de shows in Halifax, Toronto, Saint John en Winnipeg wegens ‘aanhoudende gezondheids- en juridische problemen’.

Afgelopen vrijdag kreeg Chris van de rechter nog 1000 uur taakstraf opgelegd voor een reeks incidenten, waaronder het mishandelen van zijn ex-vriendin Rihanna. De beroemde zanger is daardoor waarschijnlijk bijna een half jaar zoet met het onderhouden van snelwegen en het verwijderen van graffiti, zo meldde TMZ.

Eerder deze maand kampte de zanger ook met gezondheidsproblemen, die werden omschreven als ‘hevige vermoeidheid en extreme emotionele stress’. Deze problemen hadden volgens zijn agent te maken met ‘de voortdurende, ongegronde juridische heksenjacht’.

Chris zat eerst in proeftijd, maar die is nu ingetrokken door de rechter vanwege een nieuw incident. Hij wilde eind juni namelijk geen verzekeringspapieren laten zien na een auto-ongeluk. Ook reed hij zonder rijbewijs.

Dat incident was voor de rechter reden om de proeftijd in te trekken en de artiest een straf te geven. De overtredingen waarvoor hij nu veroordeeld is, zijn voor het merendeel mishandelingen en overtredingen in het verkeer.

Bron: BuzzE – Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook