David Arquette weer aan de drank

David Arquette heeft toegegeven dat hij weer aan de fles is. De 41-jarige acteur onderging in januari 2011 nog een inten...

Lees ook

David Arquette heeft toegegeven dat hij weer aan de fles is. De 41-jarige acteur onderging in januari 2011 nog een intensieve behandeling voor zijn alcoholverslaving, maar onthulde bij The Howard Stern Show dat hij sinds enige tijd weer stevig drinkt.

”Ik drink weer”, aldus de ex-man van actrice Courteney Cox. ”Ik ben een drinker, ik drink veel. Ik begon er weer mee, omdat ik het gevoel had dat ik niet eerlijk was tegenover mezelf. Ik raak de controle wel eens kwijt, maar ik probeer het in de hand te houden. Daarnaast rook ik ook wel eens een joint.”

Hij vervolgt: ”Ik doe wat ik doe. Ik moet deze weg afleggen en alles weer op een rijtje krijgen. Ik ben overigens wel een verantwoordelijk persoon. Ik heb mijn dochter drie dagen per week, dus dat moet wel. Ik leef verder gewoon mijn leven en probeer daarbij niemand pijn te doen.”

Steun

David voelt zich gesteund door zijn huidige vriendin Christina McLarty. Daarover zei hij: ”Mijn vriendin in cool. Ze steunt me in alles. Ze is geweldig.”

De alcoholproblemen van David begonnen eind 2010 na de breuk met Courteney. Met de Friends-actrice heeft hij samen de 9-jarige Coco.

Bron: BuzzE – Beeld: ANP/Getty

Laatste nieuws

Zie ook