Sophie Hilbrand heeft balans gevonden

Sophie Hilbrand is een tijdje van de radar geweest. De presentatrice herstelde maandenlang van een fikse oververmoeidhei...

Lees ook

Sophie Hilbrand is een tijdje van de radar geweest. De presentatrice herstelde maandenlang van een fikse oververmoeidheid. Vlak na de bevalling van haar tweede kind, zoon Ravi, stond ze alweer te draaien voor het programma Je zal het maar zijn. Uiteindelijk was haar energie gewoon op en besloot ze zeer verstandig een stap terug te doen.

“De eerste paar maanden bleek het lastig om mijn hoofd leeg te krijgen, ik bleef maar malen en plannen maken”, vertelt ze in Grazia. “Maar na verloop van tijd merkte ik dat het me wel wat opleverde om mijn rust te pakken.”

“Ik kreeg een soort overview en besefte dat ik maar door was blijven stomen”, vervolgt ze. “Net als vroeger, terwijl we in de tussentijd wel twee kinderen hadden gekregen. Daar hoorde ook een andere balans bij. Die heb ik nu gevonden, vooral door meer structuur in de draaidagen aan te brengen. Ik ben nu weer volop aan de slag, met een goede balans tussen werk en kinderen.”

Huwelijk

Sophie is nog altijd gelukkig met de vader van haar twee kinderen, acteur Waldemar Torenstra. Hoewel ze ooit zei aan een huwelijk te gaan denken als dochter Robin oud genoeg zou zijn, is ook nu de tijd nog niet rijp. “We zijn nog steeds niet met een huwelijk bezig. Dat gegeven is er bij mij een beetje uit geëvolueerd, ofzo. Alleen, alle verhalen over prinsen en prinsessen gaan natuurlijk over trouwen, dus Robin zegt dan: ‘Jullie moeten ook trouwen.’”

“Ik vind inmiddels ook dat Ravi op een leeftijd moet zijn dat hij het meekrijgt. En dat is niet om het voor me uit te schuiven, maar het is nu toch nog niet zo’n ding voor ons. We willen nog een lange reis maken met z’n vieren voordat Robin leerplicht heeft, dus daar zijn we nu over aan het nadenken. Lijkt me veel relaxter dan vier maanden een huwelijk voorbereiden en dan op de dag zelf migraine hebben, haha.”

Lees het uitgebreide interview met Sophie Hilbrand deze week in Grazia!

Laatste nieuws

Zie ook