‘Badr Hari heeft Wesley Sneijder niet bedreigd’

Onderzoeksjournalist Jens Olde Kalter onthult in RTL Boulevard dat Badr Hari Wesley Sneijder niet heeft bedreigd. Eerder...

Lees ook

Onderzoeksjournalist Jens Olde Kalter onthult in RTL Boulevard dat Badr Hari Wesley Sneijder niet heeft bedreigd. Eerder gingen de geruchten dat de kickbokser de voetballer probeerde af te persen, maar volgens Olde Kalter is dat niet waar. Wesley zou de onderzoeksjournalist zelf hebben verteld dat Badr hem niet direct heeft bedreigd.

Onkwetsbaar persoon
Jens Olde Kalter heeft voor zijn boek Badr, de harde werkelijkheid achter Badr Hari de trainers en mensen uit de omgeving van de kickbokser gesproken. Hij beschrijft Badr als iemand die zich onkwetsbaar waant. “Als je Wesley Sneijder probeert aan te pakken, dan heb je gewoon schijt aan alles. Ik zou het niet in mijn hoofd halen. Hij waant zich onaantastbaar.”

Jens Olde Kalter schrijft in zijn boek dat Badr Hari veel meer op zijn kerfstok heeft dan waar de kickbokser zich in oktober voor de rechter voor moet verantwoorden. Het boek ligt woensdag in de winkel.

Bron: BuzzE / Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook