Justin Timberlake met *NSYNC bij VMA’s

Vroeger fan van *NSYNC? Dan spring jij nu mogelijk een gat in de lucht. Justin Timberlake en zijn voormalig *NSYNC colle...

Lees ook

Vroeger fan van *NSYNC? Dan spring jij nu mogelijk een gat in de lucht. Justin Timberlake en zijn voormalig *NSYNC collega’s komen waarschijnlijk bij elkaar voor een speciaal optreden tijdens de MTV VMA’s. Dit hebben bronnen aan de New York Post laten weten.

Reünieoptreden?
De VMA’s vinden zondag plaats in het Barclays Center in New York. MTV maakte bekend dat Timberlake, die in de jaren 90 hoog in de hitlijsten stond met de groep, optreedt tijdens de VMA’s en de Michael Jackson Video Vanguard Award krijgt uitgereikt. Maar bronnen hebben de New York Post laten weten dat J.C. Chasez, Lance Bass, Joey Fatone en Chris Kirkpatrick hem op het podium komen vergezellen voor een reünieoptreden.

Volgens de krant zijn de bandleden al samen gespot in de VIP ruimte van Timberlakes concert met Jay-Z in het Sun Life Stadium in Miami vrijdagavond. Ook de vrouw van Justin, Jessica Biel, en zijn moeder Lynn Harless waren aanwezig.

Bron: BuzzE / Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook