Jennifer Lawrence opnieuw met Nicholas gespot

Jennifer Lawrence en Nicholas Hoult zijn opnieuw samen gezien tijdens een romantische date. De geruchten dat de twee wee...

Lees ook

Jennifer Lawrence en Nicholas Hoult zijn opnieuw samen gezien tijdens een romantische date. De geruchten dat de twee weer samen zijn, doen al langer de ronde, maar de acteurs hebben hun relatie nog steeds niet officieel bevestigd. Dit keer werd het koppel gespot tijdens een innig moment in het park, meldt E! Online.

Op de foto’s is te zien hoe Jennifer en Nicholas hand in hand richting het La Fontaine park in Montreal lopen. Even later zijn de twee gefotografeerd terwijl ze knus samen in het gras liggen. De The Hunger Games-actrice ligt met haar hoofd op de buik van Nicholas. Een bron meldt aan E! News dat ze erg op hun gemak waren bij elkaar, veel lachten en elkaar veel aanraakten.

Jennifer leerde Nicholas in 2010 kennen op de filmset van X-Men: First Class. Ze verbraken in januari hun relatie toen ze twee jaar samen waren. Ze gaven hun drukke werkschema’s de schuld van de breuk.

Bron: BuzzE – Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook