Fastfoodketen beloont Liam Hemsworth voor vreetsessie

De vreetsessie die Liam Hemsworth ooit heeft gedaan bij White Castle is toch nog ergens goed voor geweest. De verloofde...

Lees ook

De vreetsessie die Liam Hemsworth ooit heeft gedaan bij White Castle is toch nog ergens goed voor geweest. De verloofde van Miley Cyrus mag van de Amerikaanse fastfoodketen 20.000 dollar aan een goed doel naar keuze geven. Het bedrijf wil de acteur zo bedanken voor de 90 hamburgers die hij naar binnen heeft geschranst.

Onlangs vertelde Hemsworth (23) in de talkshow van Jimmy Kimmel dat hij vroeger een groot fan was van de film Harold & Kumar Go To White Castle, waarin twee blowende mannen er alles aan doen om hamburgers bij White Castle te kunnen eten. Tijdens de opnames van Hunger Games bracht de acteur daarom samen met collega Josh Hutcherson ook een bezoek aan de burgerketen.

90 hamburgers

Samen met zijn maatje bestelde de verloofde van Miley Cyrus 90 burgers bij White Castle, om ze even later weer uit te kotsen. De firma is toch erg onder de indruk van het eetvermogen van Hemsworth, weet TMZ. White Castle wil hem opnemen in de White Castle Hall of Fame. Bovendien mag Hemsworth omgerekend bijna 15.000 euro overmaken aan een goed doel. Hutcherson krijgt niets.

Bron: BuzzE / Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook