Ellie Goulding mikpunt van jaloerse 1D-fans

Ellie Goulding is het doelwit van jaloerse One Direction-fans sinds de geruchten opdoken dat ze Niall Horan zou daten. D...

Lees ook

Ellie Goulding is het doelwit van jaloerse One Direction-fans sinds de geruchten opdoken dat ze Niall Horan zou daten. De 26-jarige Britse zangeres kreeg op haar Twitter-account een bombardement aan beledigingen te verwerken. Dat maakte Ellie bekend in de Daily Mirror.

De geruchten van een romance tussen de twee kwamen eerder deze maand op gang nadat ze zoenend werden gespot tijdens het Britse V Festival. Sindsdien is Ellie het mikpunt van geobsedeerde fans van de Ierse zanger.

Ze zegt daarover: “Oh God, ik zag dit aankomen! Ik kan gewoon niet over Niall praten. Ik zal nooit meer iets over mijn liefdesleven zeggen omdat het altijd verkeerd uitpakt. Ik heb de laatste tijd enkele ‘interessante’ tweets ontvangen. Gelukkig neem ik alles met een korreltje zout, want zo ben ik opgevoed.”

Ellie vervolgt: “Ik heb jegens niemand haatgevoelens, maar in ieder geval zijn One Direction-fans erg passievol. Mijn fans overigens ook. Ik zou het pas erg vinden als mensen hun gedachten zouden onderdrukken.”

De Your Song-zangeres had eerder romances met onder andere de Britse acteur Jeremy Irvine, de Amerikaanse muzikant Skrillex en de Britse dj Greg James.

Bron: BuzzE Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook