Barbie en Michael missen de camera’s

Na een huwelijk, bevalling en een verhuizing hadden Barbie en haar man Michael het rustiger aan willen doen. Toen RTL 5...

Lees ook

Na een huwelijk, bevalling en een verhuizing hadden Barbie en haar man Michael het rustiger aan willen doen. Toen RTL 5 echter voorstelde om een nieuwe tv-reeks te maken, zei het koppel toch ‘ja’. Maar wel op de voorwaarde dat het over hun vakantie zou gaan.

Dat vertellen Barbie en Michael tegen Sp!ts. Vanaf maandag 26 augustus zijn ze te zien in Samantha & Michael willen rust in de tent. De twee bekende Hagenaars en hun families worden daarin gevolgd tijdens hun caravan-vakantie aan de Spaanse Costa Brava.

Michael: “In tegenstelling tot de naam van het programma, krijgen we weinig rust in de tent. Het is toch hartstikke leuk dat je leven wordt geregistreerd. We kijken er thuis ook graag naar. Lekker met een bitterballetje erbij.” Barbie vult haar man aan: “Het is soms zelfs saai als de camera’s er niet bij zijn.”

Ze hopen dan ook dat er nog een reeks gemaakt wordt: “We leven toch alweer toe naar een nieuw seizoen. Ik hoop dat er gauw weer een opgenomen gaat worden”, zegt Michael.

Bron: BuzzE Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook