Yolanthe: ‘Niemand is perfect..’

Selfies, liefdesberichtjes aan sweetie Wesley, billenfilmpjes op Twitter en een onthullend interview! Yolanthe deinst er...

Lees ook

Selfies, liefdesberichtjes aan sweetie Wesley, billenfilmpjes op Twitter en een onthullend interview! Yolanthe deinst er niet voor terug. Ondanks alle commotie die dat soms oplevert, voelt ze er niets voor haar privéleven – à la de renewed Sylvie van der Vaart – af te schermen voor de buitenwereld. “Dat hoort erbij”,  vertelt ze aan Grazia.

“Ik heb gekozen voor dit werk en vind dat ik dat het publiek verschuldigd ben; je wilt dat mensen naar je programma’s kijken of bijvoorbeeld je sieraden dragen. Daar horen ook minder leuke nieuwtjes bij.”

De brunette streeft daarin ook geen picture perfect plaatje na. Ze zegt net zo te zijn als iedereen: een getrouwde vrouw, gelukkig en verliefd. Maar natuurlijk kent ook Yolanthe minder leuke periodes. 

Het credo van Yolanthe: nobody’s perfect. “Ik neem het huwelijk heel serieus, maar er moet wel ruimte zijn voor een grapje, gekkigheid of ruzie. Het zou oneerlijk zijn om al die andere meiden en vrouwen een beeld van perfectie voor te spiegelen.

Lees het hele interview met Yolanthe deze week in Grazia!

 

 

 

 

Laatste nieuws

Zie ook