Justin Timberlake neemt het op voor Miley

Justin Timberlake vond het optreden van Miley Cyrus tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards afgelopen zondag...

Lees ook

Justin Timberlake vond het optreden van Miley Cyrus tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards afgelopen zondag helemaal niet over de top. “Wat hadden jullie dan van haar verwacht? Het zijn de VMA’s”, zei de zanger tegen radiozender Fresh 102.7.

Miley droeg tijdens het optreden alleen haar ondergoed en ze maakte een hoop vulgaire bewegingen. Daar kreeg ze veel commentaar op en ook veel sterren in de zaal lieten zichtbaar merken haar optreden maar niks te vinden. Maar daar is Justin het dus niet mee eens. “Ik vind Miley heel leuk”, gaat hij verder. “Ze is jong en ze laat iedereen weten dat ze volwassen wordt. En het zijn de VMA’s, niet de Grammy’s.”

Timberlake benadrukt in het gesprek dat Miley niet de eerste artieste is die een provocerend optreden gaf tijdens de awardshow. Hij noemt Madonna en Britney Spears. “Zij gaf een striptease. Dus dit is niet iets ongewoons.”

Bron: BuzzE Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook