Verslag: De thuispremiere van The Great Gatsby

Na de verschijning van de vele hitseries de afgelopen jaren kunnen veel kijkers beamen dat er een nieuwe ‘verslaving’ de...

Lees ook

Na de verschijning van de vele hitseries de afgelopen jaren kunnen veel kijkers beamen dat er een nieuwe ‘verslaving’ de huiskamer is ingeslopen. Dit zelfde geldt natuurlijk voor films. Zo waan je je bijvoorbeeld helemaal helemaal in de jaren 20 en in de armen van man candy Leonardo DiCaprio bij het zien van de bioscoophit The Great Gatsby.

Heb je The Great Gatsby in de bios gemist? Geen stress, vanaf nu kun je hem op Video on Demand bekijken! En wat is er nu fijner dan vanuit je eigen luie stoel te genieten van de nieuwste kaskrakers of televisieseries?

Speciaal om de Video On Demand release van The Great Gatsby te vieren mochten wij een Grazia lezeres verrassen met een exclusieve thuis première met 10 vriendinnen van The Great Gatsby. Zij keken de film voordat de rest van Nederland hem thuis op Video on demand kon zien, geheel verzorgd met een rode loper, bubbels en lekkere hapjes (en daar bedoelen we – helaas – niet Leonardo DiCaprio mee).

Hier enkele foto’s van de gelukkige winnares Corinda uit Oosterhout en haar vriendinnen.

  

 

Met Video on Demand heb jij een virtuele videotheek in huis met meer dan 4.000 films, series en TV–programma’s waar je uit kan kiezen. Het aanbod is helemaal up-to-date: zodra bioscoopfilms op DVD verschijnen, zijn ze dezelfde dag al bij Video On Demand beschikbaar. Deze maand geniet je bijvoorbeeld al van Silver Linings Playbook of de serie Nurse Jackie. En dat allemaal zonder reclames.

Ook Video on Demand? Kijk dan voor meer informatie op www.videoondemand.nu  of www.facebook.com/VideoOnDemandNL

Ook af te sluiten via Ziggo of UPC.

Laatste nieuws

Zie ook