‘Na Rafael wilde Sabia Guillaume afpakken’

Sabia Boulahrouz heeft tegen Sylvie gezegd dat ze na Rafael ook haar nieuwe vlam Guillaume Zarka van haar af zou pakken....

Lees ook

Sabia Boulahrouz heeft tegen Sylvie gezegd dat ze na Rafael ook haar nieuwe vlam Guillaume Zarka van haar af zou pakken. Dat zegt de Fransoos tegen het Duitse Closer. “Het is ongelofelijk”, zegt hij.

Volgens hem is Sabia manipulatief en heel berekenend. Zo zou ze ook Rafael om haar vinger hebben gewonden. Zarka is ervan overtuigd dat het goed is voor Sylvie dat ze Sabia heeft gedumpt. “Sabia was veel meer dan alleen een vriendin voor haar. Ze was als een zus”, vertelt de zakenman. “Toen ik Sylvie voor het eerst ontmoette, waren ze gezellig samen. Vijf dagen later werd bekend dat zij er met Rafael vandoor was gegaan. Daar was Sylvie heel verdrietig over.” En dat gevoel ging niet snel weg. “In de 4,5 maand die ik en Sylvie samen waren, was ze heel verdrietig.”

Zarka denkt dat Rafael aan het einde van zijn huwelijk verliefd is geworden op de beste vriendin van zijn vrouw. “Dat zien we wel vaker gebeuren. Maar naar mijn mening heeft Sabia hem heel bewust weten te verleiden.” Op de vraag hoe Sylvie nu met de situatie omgaat, laat Zarka weten. “Sylvie heeft veel meegemaakt. Maar intussen heeft ze vrede met alles. Want ze weet dat haar zoon Damian ook door Sabia opgevoed gaat worden.” Met Damian gaat het volgens Zarka goed. Hij noemt hem een lieve, slimme jongen. “Hij heeft een goede vader, een goede moeder en een goede nanny.”

Vechten

Toen de Fransman de blondine eens vroeg of ze nog om Rafael geeft, zei ze: “Hij is de vader van mijn kind en dat blijft hij. Ik was tien jaar met hem samen en daarin hebben we veel opgebouwd.” Maar Zarka weet zeker dat de twee niet meer bij elkaar zullen komen. De relatie tussen Zarka en Sylvie ging over nadat ze een weekendje in Italië waren geweest. “Ze vertelde me dat ze niet 100 procent tevreden was met hoe het tussen ons liep”, aldus Guillaume die niet voor de relatie wou vechten. Ze waren namelijk te verschillend. Daarnaast wou de Fransman graag een gezin en dat wilde Sylvie niet meer. Een ander groot verschil is dat Sylvie er dol op is om in de spotlights te staan, Zarka vond dat helemaal niks.

Toch noemt Guillaume haar een fantastische vrouw. “Maar je kan niet uit medelijden bij iemand blijven. En daarbij zijn er nog heel veel fantastische vrouwen.”

 

Bron: BuzzE

Laatste nieuws

Zie ook