Ook Michiel Huisman rol in Game of Thrones

Na Carice van Houten is er vanaf volgend seizoen nog een Nederlander te zien in de Amerikaanse hitserie Game of Thrones....

Lees ook

Na Carice van Houten is er vanaf volgend seizoen nog een Nederlander te zien in de Amerikaanse hitserie Game of Thrones. Michiel Huisman, die al een aantal jaren in Hollywood woont en werkt, krijgt een prominente rol in de vierde reeks van Game of Thrones.

Dat meldt de krant Sp!ts woensdag op de website. Welke rol Huisman exact gaat vertolken, wil zender HBO die de serie produceert nog niet zeggen. De opnames van het vierde seizoen vinden deze herfst plaats. Carice van Houten is sinds seizoen 2 te zien als de demonische priesteres Melisandre.

De 32-jarige Huisman was de afgelopen jaren al in meerdere buitenlandse filmproducties te zien. Hij speelde enkele seizoenen een hoofdrol in de succesvolle HBO-serie Treme, over een groep mensen die nadat een orkaan in 2005 grote delen van New Orleans verwoestte, probeert hun leven weer op te pakken. Maar deze serie is onlangs gestopt. Huisman had recent een bijrol in de zombiehit World War Z met acteur Brad Pitt.

HBO Nederland kon het nieuws woensdagavond nog niet bevestigen.

 

Bron: BuzzE

Laatste nieuws

Zie ook