Blog: enveloppe clutches!

It’s time for the weekend! Vrijdagavond gezellig een cocktail drinken met vriendinnen in die hippe bar, zaterdag een dan...

It’s time for the weekend! Vrijdagavond gezellig een cocktail drinken met vriendinnen in die hippe bar, zaterdag een dansje wagen in een nieuwe club of zondag gewoon ontspannen borrelen op het terras.

Deze weekend events vragen om een envelope clutch!.Het ultieme compliment voor je fashion outfit en handig om je telefoon, lippenstift etc. in te bewaren. Daarom hier een aantal exemplaren waarmee je gerust voor de dag kunt komen!

Deze metallic clutch (€ 66) is een echte multitasker. Perfect voor bij een coole ripped jeans, high heels en een simpel t-shirt, maar ook goed te combineren met een Little Black Dress. Niet te opvallend, maar wel heerlijk goud.


Wat een waanzinnig eyecatcher! Deze clutch (€ 607) laat andere accessoires in het niet verdwijnen. Combineer hem daarom met rustige kleuren. Een witte blouse of een zwarte pantalon. Geef deze Floral Envelope Clutch de aandacht die hij verdient.

Jimmy Choo maakt niet alleen prachtige high heels, het merk heeft ook een oog voor detail als het aankomt op it-bags. Deze clutch (€1225,-) gemaakt van slangenleer is echt timeless. Elegant en toe te voegen aan elke hedendaagse trend. Denk aan een floral pants of panter rokje.

Dit exemplaar (€45,-) heeft een echt beachy gevoel. Perfect voor naar een beachclub en om te combineren met een zomerse witte boho rok. Maar wees niet bang om hem in de stad gewoon te combineren met een mooie donkere jeans.

Laatste nieuws