Tassentrend herfst 2013: fun bags

De tassen zijn dit herfstseizoen anders dan je gewend bent. Weg met de degelijke, saaie messengers en clutches, deze kee...

Lees ook

De tassen zijn dit herfstseizoen anders dan je gewend bent. Weg met de degelijke, saaie messengers en clutches, deze keer zijn het fun bags all over the place. Veel doen je denken aan speelgoed uit de kindertijd, maar dan in een volwassen en stijlvol jasje.

Sommige tassen hebben ongewone vormen, zoals die van een hart, een boek of een vis. Echte eye-catchers zijn de tassen in de show van Viktor & Rolf. De modellen verschenen op de catwalk met een clutch in de vorm van een granaatappel. De vorm doet je direct denken aan het parfumflesje van hun geur Flowerbomb.

Jean Paul Gaultier maakt van ijzerkleurige blikjes een statement piece. Nadat hij er één ontwierp voor zijn geuren en voor het merk Coca Cola, zijn de blikken nu ook in de vorm van een tas terug te vinden. What’s next?

In de show van Rochas speelt vooral functionaliteit een grote rol. De modellen droegen namelijk tassen die opgerold waren in de vorm van een koker. Jil Sander en Sportmax introduceren een grappige, maar zeker ook handige trend: tassen met een band waardoor ze minder snel uit je handen glijden. Is dit dé tas van de toekomst?

Check hier de fun bags van het herfstseizoen:

 

 

 

Laatste nieuws

Zie ook