‘Zoon Douglas reden voor breuk met Catherine’

De drugsverslaafde zoon van Michael Douglas zou de reden zijn voor de breuk tussen de acteur en Catherine Zeta-Jones. Ca...

Lees ook

De drugsverslaafde zoon van Michael Douglas zou de reden zijn voor de breuk tussen de acteur en Catherine Zeta-Jones. Cameron Douglas zou voor spanningen in het huwelijk hebben gezorgd, die uiteindelijk hebben geleid tot een ‘ingelaste pauze’.

“Cameron heeft voor een grote kloof tussen Michael en Catherine gezorgd”, vertelt een bron dichtbij de familie. De 34-jarige Cameron is de zoon van Michael en zijn ex-vrouw Diandra Luker. Hij zou al sinds zijn dertiende kampen met een drugsverslaving. In 2010 werd hij veroordeeld tot 5 jaar celstraf wegens het dealen van de drug methamfetamine.

Weinig begrip

“Cameron en Catherine hebben nooit een goede relatie gehad en ik denk dat Michael vond had dat ze te weinig begrip toonde voor de situatie van zijn zoon. Hij had het gevoel dat er maar weinig sympathie was voor hem en Cameron”, aldus de bron.

De 68-jarige Douglas en Zeta-Jones (43) zijn al 13 jaar getrouwd. Ze hebben samen twee kinderen, Dylan (13) en Carys (10).

Bron: BuzzE / Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook