Dan Karaty wordt voor de tweede keer vader

Dan Karaty wordt voor de tweede keer vader. De choreograaf onthulde in RTL Boulevard dat zijn vrouw Natasha in verwachti...

Lees ook

Dan Karaty wordt voor de tweede keer vader. De choreograaf onthulde in RTL Boulevard dat zijn vrouw Natasha in verwachting is.

”Haar buik groeit met de dag. Ze ziet er fantastisch uit en ze voelt zich goed”, aldus Dan. Toch zag Karaty het blijde nieuws niet aankomen. ”Het was een hele verassing. We waren het niet echt aan het proberen.”

Dan en Natasha zijn al de trotse ouders van dochtertje Quinn. ”We hebben Quinn geprobeerd uit te leggen dat ze een broertje of zusje krijgt. Maar het dringt nog niet echt door.”

Met de succesvolle programma’s waarin Dan te zien is en nog een kindje op komst, is het tijd voor een nieuwe woning. ”We zijn weer op huizenjacht”, zegt Karaty. Bij de zoektocht naar een nieuw optrekje, spelen goede scholen in de buurt zeker een belangrijke rol.

Het enige wat nog mist is een woordje Nederlands. ”Ik heb al een paar keer geprobeerd om Nederlands te leren, maar tevergeefs.” De choreograaf denkt dan ook dat het tijd wordt om binnenkort een paar weken bij de nonnen van Vught te gaan bivakkeren, om toch eens Nederlands onder de knie te krijgen.

Laatste nieuws

Zie ook