Vriend Adele ruziet met Pepsi

Simon Konecki, de vriend van zangeres Adele, is in een juridische strijd met Pepsi verwikkeld. Hij vindt dat hun merk So...

Lees ook

Simon Konecki, de vriend van zangeres Adele, is in een juridische strijd met Pepsi verwikkeld. Hij vindt dat hun merk SoBe Lifewater te veel lijkt op zijn eigen merk Life Water.

Konecki, de vader van Adele’s zoontje Angelo, werkte vroeger op de beurs maar is de laatste tijd vooral actief met zijn eigen goede doel Drop4Drop. Dat zet zich in voor de beschikbaarheid van schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. De winst van zijn watermerk wordt geschonken aan Drop4Drop.

Volgens Daily Mail wil Konecki bereiken dat Pepsi het SoBe Lifewater niet op de markt brengt in Groot-Brittannië. De 38-jarige man zegt gefrustreerd te zijn. “De twee namen zijn bijna identiek. We zijn enorme teleurgesteld dat iemand ons ethisch verantwoorde water kan verwarren met een merk dat onze waarden niet deelt.”

Pepsi bevestigt dat het bezig is met het opzetten van het nieuwe merk, maar laat weten niet van plan te zijn het in Engeland op de markt te brengen.

Laatste nieuws

Zie ook