Miley Cyrus: ik ben de weg kwijt

Miley Cyrus choqueerde haar fans met een nogal ordinair optreden tijdens de MTV Video Music Awards vorige week zondag. D...

Lees ook

Miley Cyrus choqueerde haar fans met een nogal ordinair optreden tijdens de MTV Video Music Awards vorige week zondag. De jonge zangeres geeft nu toe dat ze met zichzelf in de knoop zit. “Ik ben de weg kwijt”, zegt ze in een interview met Mirror.

De 20-jarige ster, bekend geworden als Disney’s Hannah Montana, zegt: “Ik heb zo veel issues. Iedereen doet dan wel eens rare dingen.” Tijdens de VMA zong ze een duet met Robin Thicke, gekleed in rubber ondergoed terwijl ze seksbewegingen maakte, constant haar tong uitstak en zichzelf met een plastic hand in het kruis greep.

Ze geeft haar drukke schema de schuld van dit soort uitspattingen. “Ik heb geen normaal leven. Af en toe neem ik even rust, maar daar ben ik helemaal niet goed in.” Dat ze niet helemaal lekker in haar vel zit, bleek deze week wel toen Miley gezien werd op een vliegveld, gekleed in een pyjama en grote pluizige pantoffels.

“Ik ben altijd maar aan het werk. Eten doe ik ook alleen maar om energie te krijgen om maar door te gaan de hele tijd. Mensen vinden het knap dat ik kan opladen van tukjes van drie kwartier. Maar ik ben er intussen wel aan gewend.” Zelfs aan sporten komt ze amper toe. Miley zegt wel elke dag wat yoga en 30 push-ups te doen.

Laatste nieuws

Zie ook