‘Taylor zei shut the fuck up tegen Selena’

De 'shut the fuck up' van Taylor Swift tijdens de MTV VMA's was helemaal niet gericht tegen Harry Styles. Beste vriend E...

Lees ook

De ‘shut the fuck up‘ van Taylor Swift tijdens de MTV VMA’s was helemaal niet gericht tegen Harry Styles. Beste vriend Ed Sheeran beweert tegenover Us Magazine dat Taylor de uitspraak deed naar aanleiding van een gesprekje met Selena Gomez.

Taylor kwam tijdens de acceptatiespeech van One Direction in beeld terwijl ze zichtbaar ‘shut the fuck up’ zei. Boze tongen beweren dat Taylor geen zin had om ex-vriendje Harry aan te horen en dat ze daarom de uitspraak deed.

Maar Ed neemt het op voor de zangeres en zegt nu dat Taylor in werkelijkheid antwoordde op Selena. De ex van Justin Bieber zou gezegd hebben dat Miley Cyrus de award voor Best Pop Video zou winnen in plaats van de genomineerde Selena zelf. Vol ongeloof kwamen vervolgens de grove woorden uit het mondje van de blondine.

Swift had al snel door wat er gebeurde tijdens de uitzending van de VMA’s en zou na afloop dan ook gelijk tegen Sheeran hebben gezegd dat ze een foutje had gemaakt.

Bekijk hieronder het filmpje waar iedereen het over heeft:

Bron: BuzzE / Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook