Gisele Bündchen voor H&M najaarscampagne

Gisele Bündchen is het gezicht én de stem van H&M’s najaarscampagne. Het internationale supermodel draagt key-items uit...

Lees ook

Gisele Bündchen is het gezicht én de stem van H&M’s najaarscampagne. Het internationale supermodel draagt key-items uit de H&M-najaarscollectie in een stoere, maar vrouwelijke streetwear look met praktische jassen en blazers in combinatie met overhemdblouses, sweaters en broeken.

Niet alleen staat ze model, Gisele leent ook exclusief haar stem aan de campagne van het Zweedse modemerk. Op 12 september is het wereldwijde debuut van het Braziliaanse supermodel als zangeres.

Geld inzamelen

Ze vertolkt de song “All day and all of the night” van de Kinks, die gratis kan worden gedownload van hm.com, maar ook via iTunes, om geld in te zamelen voor UNICEF. Voor iedere gedownloade song via iTunes, zal H&M een donatie doen aan UNICEF om vaccinaties voor kinderen mogelijk te maken.

“Ik vind het fantastisch om het gezicht van H&M te zijn dit najaar. Ik ben verliefd op de streetstyle-look en vind het geweldig dat we op deze manier geld inzamelen voor een goed doel. Ik hoop dat iedereen mijn song zal downloaden!”, aldus Gisele.

Bekijk de campagnebeelden en de video hieronder. Wat vinden jullie van haar zangkunsten?

Bron: H&M

Laatste nieuws

Zie ook