‘Lamar Odom zit zwaar aan de cocaïne’

Lamar Odom is zwaar verslaafd aan cocaïne, althans dat zegt de man die claimt zijn drugsdealer te zijn, tegen RadarOnlin...

Lamar Odom is zwaar verslaafd aan cocaïne, althans dat zegt de man die claimt zijn drugsdealer te zijn, tegen RadarOnline. De man van Khloé Kardashian zou zelfs vlak voor een NBA-wedstrijd drugs hebben gebruikt.

Volgens de dealer is Lamar dol op cocaïne. De basketballer zou de drugs bij voorkeur roken. De 33-jarige atleet zou de afgelopen drie jaar maar liefst 50.000 dollar (bijna 38.000 euro) aan het spul hebben uitgegeven. Eerder ging het gerucht dat Lamar aan de crack zat.

Zes maanden geleden heeft Lamar zelfs vlak voor een wedstrijd cocaïne gerookt. ”Ik weet dat het waar is, want ik heb het hem verkocht en zien roken. Hij gaf ongeveer 16.000 dollar uit”, zegt de dealer. Dat zou ongeveer neerkomen op een halve kilo cocaïne. Odom zou het allemaal bijna in één keer hebben opgerookt.

Ultimatum

Ondertussen zou Odom niks meer van zich laten horen tegenover Khloé. De zus van Kim zou Lamar afgelopen weekend een ultimatum hebben gesteld: naar rehab of het huis uit. Maar de basketballer was blijkbaar niet onder de indruk van het dreigement, want hij heeft sindsdien geen contact meer gezocht met zijn vrouw, meldt TMZ.

 Bron: BuzzE / Beeld: Getty

Laatste nieuws