Nederlandse bodyguard Rihanna overleden

De Nederlandse beveiliger Norman Oosterbroek van onder anderen Beyoncé, Jay-Z, Rihanna en Lady Gaga is overleden. Dat he...

Lees ook

De Nederlandse beveiliger Norman Oosterbroek van onder anderen Beyoncé, Jay-Z, Rihanna en Lady Gaga is overleden. Dat heeft het beveiligingsbedrijf RAD Security aan Q-Music laten weten. De dood van de bodyguard kwam onverwachts, hij zou over twee weken te gast zijn in de radioshow van Jeroen van Inkel.

Radioshow
De 43-jarige Oosterbroek is volgens de televisiezender NBC Miami door een stroomstootwapen om het leven gekomen. Volgens de zender werd de politie in Miami dinsdag gewaarschuwd omdat Oosterbroek naakt een van de huizen in zijn straat was binnengedrongen. De beveiliger raakte met de huiseigenaar in gevecht en zou iets hebben ingenomen. Bij aankomst troffen de agenten beide mannen vechtend aan.

Agressief
Norman werd naar verluidt ook agressief naar de agenten toe, waarop zij hem wilden arresteren. De man verzette zich echter hevig, waarna een van de agenten hem een elektrische schok gaf met een stroomstootwapen. Oosterbroek overleefde de schok niet en werd later in het ziekenhuis doodverklaard.

Laatste nieuws

Zie ook