WIN! Goosecraft jasje

goosecraft: Like no other! De herfst komt er weer aan en daar hoort natuurlijk een nieuwe jas bij! Goosecraft heeft een...

Lees ook

goosecraft: Like no other!

De herfst komt er weer aan en daar hoort natuurlijk een nieuwe jas bij! Goosecraft heeft een prachtige collectie gelanceerd. Boterzacht leer, opvallende bewerkingen, tot in de puntjes uitgewerkte details… vrouwelijk met een stoer dosis fashion: dat is waar leather brand goosecraft ons dit najaar op trakteert! Onder het motto ‘Like no other’, zien we een krachtig kleurpalet van intens midnight zwart en warme herfstkleuren zoals moss, army green, navy, grijs en verschillende roodtinten  de mode revue passeren.

Zo’n geweldig jasje mag natuurlijk niet in je garderobe ontbreken, in samenwerking met goosecraft mag Styletoday een donkergroene suede jas weggeven. Deze donker groene suède leren jacket is voorzien ronde zilveren studs aan de buitenkant van de armen. de jacket is voorzien van lange suède fransjes aan de achterzijde van de jas, dit geeft de jas een bohemian look. Wil jij kans maken op dit jasje? Doe dan snel mee!

Klik hier om mee te doen aan de winactie!

 

P.s. je kan dit jasje ook aanschaffen in de webshop van goosecraft!

 

Laatste nieuws

Zie ook