Jeroen Rietbergen ontkent vreemdgaan

Volgens Jeroen Rietbergen is er niets waar van het verhaal dat hij zijn partner Linda de Mol heeft bedrogen met Renée Gu...

Lees ook

Volgens Jeroen Rietbergen is er niets waar van het verhaal dat hij zijn partner Linda de Mol heeft bedrogen met Renée Gunning. Het ex-Gooische meisje laat aan Weekend weten dat ze jarenlang de minnares was van Jeroen en dat hun laatste ontmoeting in april heeft plaatsgevonden.

“Ik ben geschokt door het artikel in de Weekend. Niets van de beschuldigingen is waar: ik heb Linda nooit bedrogen en ik heb of had geen relatie met Renée Gunning. Ook heeft Linda nooit een privé-detective ingeschakeld”, laat Jeroen in een verklaring weten.

“Er is geen enkele vorm van wederhoor gepleegd: het artikel is geplaatst zonder eerst een reactie van mij te vragen. Het hele artikel met alle onjuiste beweringen is ongelofelijk kwetsend voor Linda, haar kinderen, waar ik veel van hou en ook voor mijzelf. Ik bereid juridische stappen voor en zal de eventuele schadevergoeding naar een goed doel overmaken.”

Laatste nieuws

Zie ook