ByDanie: leopard print accessory

Time to take a walk on the wild side! Al jaren ben ik groot fan van de panterprint en het lijkt erop dat dit printje voo...

Time to take a walk on the wild side! Al jaren ben ik groot fan van de panterprint en het lijkt erop dat dit printje voorlopig ook niet uit de mode raakt. Wil je niet meteen all the way gaan en volledig gehuld in de dierenprints de deur uit stappen? Dan is de meest toegankelijke manier om deze trend te proberen, door te beginnen met panterprint accessoires. Schoenen, tasjes, riemen; stuk voor stuk perfect geschikt om subtiel aan deze trend mee te doen. I love it!

Deze killer heels van Giuseppe Zanotti maken van elke outfit een feestje. Een gorgeous kleurenovergang en hoe leuk is het blauwe neusje!? Draag ze met een eenvoudige LBD en je hebt alsnog een showstopping look.

Deze ByDanie belt moést ik gewoon in mijn collectie hebben. Voor een subtiel panteraccent om je middel of je nu een heel sobere look draagt of juist allerlei printjes bij elkaar.

De beanie is al enkele seizoenen hot en ook komend najaar ga ik ‘m weer volop dragen. Ik ben dol op geinige tekstjes en printjes en met dit exemplaar van Saint Laurent kan het niet mis gaan. Zonnebril op, oversized jasaan en you’re ready to go!

Een perfect match met de Giuseppe heels is mijn ByDaniefringe bag. Leuk voor een dagje shoppen en dankzij de touch of gold ook glamorous genoeg voor een avondje uit. Tof in combinatie met een jurkje in een andere knaltint als rood, groen of paars en een suèdebiker jacket.

Go wild met dit Dolce & Gabbana telefoonhoesje, want ook met je telefoon maak je een statement (zeker als je telefoon net als bij mij geen moment van je zijde wijkt). Uiteraard prima te combineren met elke outfit.

Laatste nieuws