Yolanthe wil rol in Turkse soapserie

Yolanthe heeft weer tv-plannen ze richt haar ambities nu op een rol in een Turkse TV soapserie.  Als alles naar plan ver...

Lees ook

Yolanthe heeft weer tv-plannen ze richt haar ambities nu op een rol in een Turkse TV soapserie.  Als alles naar plan verloopt, is de vrouw van Wesley Sneijder binnenkort te zien als Turkse soapactrice. Klein detail: Yolantha moet nog even de Turkse taal onder de knie zien te krijgen.

Aan Shownieuws vertelde Yolanthe Sneijder-Cabau dat ze druk aan het onderhandelen is met een Turkse televisiezender. “Het gaat om een best grote rol, dus we zijn druk aan het onderhandelen”.

Yolanthe moet nog twee hindernissen nemen. Zo moet deze carrièrestap passen in haar drukke tijdschema. Of de actrice doelt op haar werk- of privésituatie is niet bekend. Yo timmert in ieder geval hard aan de weg met een eigen sieradenlijn en ook zal ze in december te horen zijn als Jane in de nieuwe animatiefilm Tarzan 3D. Ook heeft ze dit jaar in grote filmproducties geschitterd, zoals Hollywoodfilm Pain & Gain en de Nederlandse film ‘Valentino’.

Een ander obstakel voor de rol in een Turkse soap is de taal. Daarom is de brunette een cursus gaan volgen. “Over twee weken kijken we of mijn Turks goed genoeg is, anders stel ik het allemaal een tijdje uit”.

Een kinderwens zou de tv-plannen eventueel ook nog kunnen dwarsbomen. “Televisie en film maken is mijn passie, maar je wilt oud worden met je geliefde en een gezinnetje hebben. Dat is waar het om draait”, zei Yolanthe in augustus al eerder tegen RTL Boulevard.

Laatste nieuws

Zie ook