Matt Bomer reageert op Fifty Shades petitie

Matt Bomer de man die menig Fifty Shades of Grey fan op het witte doek in de Red Room of Pain had willen zien heeft gere...

Lees ook

Matt Bomer de man die menig Fifty Shades of Grey fan op het witte doek in de Red Room of Pain had willen zien heeft gereageerd op de petitie die smeekt op het vervangen van Charlie Hunnam en Dakota Johnson in de rol van Christian Grey en Anastasia.

Fans van het boek Fifty Shades of Grey zijn fel tegen de casting voor de verfilming. 45000 mensen hebben de petitie tegen Charlie Hunnam en Dakota Johnson ondertekend.

Toen auteur E.L. James het nieuws via twitter vertelde dat Charlie en Dakota de uitverkorenen waren voor de hoofdrollen van sexgeobsedeerde miljonair Christian Grey en naieve student Anastasia Steele, brak er een rel los op de sociale media.

Veel fans vinden dat Charlie en Dakota niet de goede acteurs zijn om de hoofdrollen te vertolken. In de petitie die op change.org online kwam, wordt specifiek gevraagd of de acteurs vervangen kunnen worden door acteur Matt Bomer en actrice Alexis Bledel. En wij begrijpen wel waarom Matt Bomer favoriet is >>

40.000 handtekeningen later reageert Matt Bomer en zegt tegen  ET Online: “I’m so grateful for the fans and touched. I’m looking forward to seeing the movie with Charlie and Dakota.

Na Matt Bomer’s diplomatieke reactie steeg het aantal handtekeningen naar 71,000 and counting.

 

Laatste nieuws

Zie ook