Wentworth Miller deed meerdere zelfmoordpogingen

Wentworth Miller heeft meerdere malen een zelfmoordpoging gedaan, onthulde de Prison Break-acteur tijdens een liefdadigh...

Wentworth Miller heeft meerdere malen een zelfmoordpoging gedaan, onthulde de Prison Break-acteur tijdens een liefdadigheidsdiner voor mensenrechten in Seattle. Door zijn worsteling met zijn seksuele geaardheid (vorige maand kwam hij pas uit de kast) probeerde hij zichzelf van zijn leven te beroven, zo meldt TMZ.

Toen Miller 15 was, deed hij zijn eerste zelfmoordpoging. De acteur nam een potje pillen, maar het was volgens Miller ‘geen roep om hulp’. “Je vraagt alleen om hulp als er ook hulp mogelijk is. Ik wilde dood.”

De acteur had er bovendien veel moeite mee om te leven in Hollywood als iemand die nog niet uit de kast was gekomen. Hij wilde zelf een rolmodel zijn, iets wat hij zelf nooit heeft gehad. “Ik had de gelegenheid om de waarheid te spreken, namelijk dat ik homo was. Maar ik deed het niet. Bij familie en vrienden was ik uit de kast, maar professioneel, publiekelijk niet.”

Bron: BuzzE Beeld: Getty

Laatste nieuws