Hysterische Rihanna River Island lancering Londen

Donderdag 12 september ligt de tweede collectie van Rihanna voor River Island in de winkels. Was ze afgelopen weekend no...

Lees ook

Donderdag 12 september ligt de tweede collectie van Rihanna voor River Island in de winkels. Was ze afgelopen weekend nog een geziene gast op New York Fashion Week. Dinsdag vloog Badgalriri van The Big Apple naar Londen om in de avond haar lancering te vieren met een feestje in de River Island winkel op Oxford Street. Grazia was, met nog 200 genodigden als pers en een selecte groep van haar fans (op haar eigen verzoek), invited op haar privéfuif.

Een event met Rihanna als host gaat niet zonder slag of stoot. Om 19.00u stonden al meer dan honderd van haar fans buiten in de rij waar een tiental security de boel in bedwang probeerden te houden.  Van de Engelse winkelketen mocht er eerder die dag niets naar buiten worden gecommuniceerd over de locatie en de lancering. Waar massaal de fans dan vandaan komen? Tja, zo’n event kún je niet stil houden, en dat wil het modelabel stiekem ook niet.

Met verschillende gekleurde bandjes mocht men naar binnen.  Na ruim een uur plus enkele cocktails later arriveerde RiRi vliegensvlug in de winkel en verdween net zo snel via de roltrap naar boven. Om 20.30 kwamen vijftien van haar ‘bitches’ aangekleed en wel naar beneden in haar favoriete outfits, ‘gestyled’ door Rihanna zelf.

Cara

Na een kleine 45 minuten arriveerde ze dan eindelijk zelf om het wijnglas te heffen met haar modellen, pers en fans. Hysterisch! Niemand is flauw gevallen, maar vele fans lieten een traan. Gekleed in een gaas bodystocking, bomberjack, de haren kort zwart met een mullet en knalblauwe lippenstift, danstte ze vervolgens met de modellen en BFF Cara Delevingne op de beats van o.a Jay Z.

Beeld: Getty/ Debbie Wester

 

 

Laatste nieuws

Zie ook