Beauty @ New York Fashion Week

De New York Fashion Week is weer van start gegaan, waar mode en beauty wordt getoond voor de zomer van 2014. Anyone’s wh...

De New York Fashion Week is weer van start gegaan, waar mode en beauty wordt getoond voor de zomer van 2014. Anyone’s who’s anyone – van bloggers en modellen tot fotografen – bevindt zich inmiddels in de nooit slapende stad om niets van het spektakel te missen. Daarna reist de fashionpack verder naar Londen, Milaan en Parijs. Grazia zet alvast opvallende beautylooks so far voor je een rij!

Helm haar

Je weet wel, plat haar waarbij het lijkt alsof je een flinke scooterrit achter de rug hebt. ‘Volume, wat is dat?’ Enfin. Doe er in het vervolg vooral niets aan, want helm haar wordt dé haartrend volgend jaar zomer (Spring/Summer ’14). Bekijk deze beelden, vers van de runway:

Prabal Gurung – SS ’14

Rag & Bone – SS ’14

Helmut Lang – SS ’14

Oranje lippen

Oranje boven! En onder. Gesignaleerd bij Rag & Bone, Prabal Gurung en Marissa Webb. Daar gingen de modellen met tangerine gestifte lippen de catwalk op.

DKNY – SS ’14

Marissa Webb – SS ’14

Gestreepte nagels

Nagels met een streep. Dat wordt dé manicuretrend volgend jaar zomer. De witte lak gezien bij de Cushnie et Ochs show was bewerkt met een brede streep van metaal. Op de blauwe nagels van Tracy Reese een handig boter-kaas-en-eieren patroon. Zimmermann en Tibi hebben gekozen voor een enkele dunne lijn.

Cushnie et Ochs – SS ’14

Tracy Reese – SS ’14

Zimmermann – SS ’14

Tibi – SS ’14

Beeld: Getty / Imaxtree

Laatste nieuws