Miley Cyrus houdt tong voortaan in haar mond

Milley Cyrus gaat haar leven beteren. Ze probeert vanaf nu niet meer bij elke gelegenheid haar tong uit te steken. Dat h...

Lees ook

Milley Cyrus gaat haar leven beteren. Ze probeert vanaf nu niet meer bij elke gelegenheid haar tong uit te steken. Dat heeft de zangeres gezegd in de Franse talkshow Le Grande Journal. De blondine wil zichzelf daarnaast een nieuw image aanmeten.

Miley heeft het een beetje gehad met haar ruige rockimago. In de show vertelde ze dat ze zich een sexy image had aangemeten om de aandacht te trekken en dat is haar zonder twijfel gelukt. Nu is het tijd voor iets anders. Dat heeft ook gevolgen voor haar handelsmerk, het te pas en te onpas uitsteken van haar tong. Volgens Miley is dat echt iets dat bij haar hoort, maar na al die jaren heeft ze er een beetje genoeg van.

De superster kwam met nog meer nieuws op tonggebied aanzetten. Miley liet weten dat ze met haar tong niet het puntje van haar neus kan aanraken. Opvallend, want de zangeres heeft naar eigen zeggen wel een lange tong. “Je zou denken dat ik dat wel zou moeten kunnen. Ik heb het geprobeerd, maar het lukte niet.”

Geen weg terug

In Le Grande Journal kwam ook nog even haar gewaagde optreden tijdens de MTV Video Music Awards ter sprake. De 20-jarige zangeres gaf een pikant showtje weg met Robin Thicke. Cyrus heeft daar geen spijt van. “Als je besluit om zoiets te doen, moet je het gewoon doen en dan is er ook geen weg terug”, zei ze. “Maar ik doe alles met een reden.”

“Ik wilde geschiedenis schrijven en dat is de afgelopen twee weken wel gelukt.” Ze denkt dat de gedurfde act haar geen windeieren heeft gelegd. “Het gaat om de goede bedoelingen die ik had. En iedereen vraagt zich nu af wat ik de volgende keer ga doen. Iedereen houdt me in de gaten en dat is geweldig.”

 

Wij supporten Miley 100% in deze beslissing, maar nog één keer om het voor eens en altijd af te leren hebben

Beeld: Getty/ANPfoto

Laatste nieuws

Zie ook