‘Khloé Kardashian liet zich testen op soa’s’

Khloé Kardashian heeft zich een aantal maanden geleden laten testen op soa's. Dit deed ze nadat bekend werd d...

Lees ook

Khloé Kardashian heeft zich een aantal maanden geleden laten testen op soa's. Dit deed ze nadat bekend werd dat haar man Lamar Odom haar had bedrogen met vijf verschillende vrouwen. Zo verklapt een bron aan RadarOnline.

Minimaal vijf vrouwen

"Khloé voelde zich ontzettend misselijk toen Lamar toegaf dat hij haar niet alleen had bedrogen, maar dat hij ook niet iedere keer een condoom had gebruikt", aldus de insider. "Lamar wilde niet zeggen met hoeveel vrouwen hij was vreemdgegaan, maar Khloé weet dat het in ieder geval om vijf vrouwen gaat, alleen al in het afgelopen jaar."

Gezond

De zus van Kim Kardashian heeft zich op allerlei verschillende ziektes laten testen. "Ze is gelukkig gezond, maar ze had nooit gedacht dat dit haar zou overkomen. Het is al erg genoeg dat Lamar zijn huwelijksgeloften niet is nagekomen, maar dat hij haar gezondheid op het spel heeft gezet is walgelijk", zegt de ingewijde.

Lamar is de laatste weken constant in het nieuws. Hij zou verslaafd zijn aan drugs, maar alle hulp weigeren. De basketballer woont daarom, tijdelijk, niet bij zijn vrouw. Khloé werd deze week nog wel gespot met haar trouwring om.

Het gaat niet zo lekker met Lamar Odom. Naast de hardnekkige geruchten over buitenechtelijke avontuurtjes die er over hem de ronde doen, werd hij gearresteerd voor rijden onder invloed en zou hij ernstig verslaafd zijn aan harddrugs. Bekijk hier de ups & down uit het huwelijksleven van Lamar en Khloé.

Bron: BuzzE Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook