ByDanie: Touch of gold

Niets mis met een beetje shimmer en shine, zo vinden ik en mijn ByDanie girls op kantoor. We zijn dan ook stuk voor stuk...

Niets mis met een beetje shimmer en shine, zo vinden ik en mijn ByDanie girls op kantoor. We zijn dan ook stuk voor stuk gek op mode-items met een beetje glans, pailletten of een vleugje metallic. En waar je helemaal nooit de mist mee in kan gaan, is met goud. Ik gebruik het graag in mijn styling en ook in mijn nieuwste ByDanie items heb ik enkele golden fashion pieces opgenomen. Voor een statement look tijdens een avondje uit of als blikvanger bij een ingetogen look; dit zijn mijn favoriete goudgetinte items van het moment.

1. Bydanie

Met deze riem kun je alle kanten op. Draag ‘m bij een jumpsuit, hoog in de taille op een kokerrok of over een party dress; hij maakt van elke look een showstopper. Laat het goud eventueel nog terugkomen in een gave ring of een paar shiny oorbellen.

2. Topshop

Als er één mode-item is, waar je momenteel niet omheen kunt, is het de sweater wel. De sportieve trui duikt in allerlei gedaantes op, van casual jersey tot super chique transparant. Bij Topshop spotte ik dit gouden exemplaar. Te gek toch?! Ik zou ‘m dragen met een skinny jeans en stoere boots, mouwtjes iets opgestroopt; I love it.

3. Matchesfashion

Diane von Furstenberg bewijst maar weer eens dat ze niet alleen de koningin van de wrapdresses is. Deze goudleren clutchbag met verleidelijke mond is de blikvanger op elk feestje. Hij lijkt me tof bij een donkergetint broekpak. Behalve wat subtiele accessoires en een goede high heels heeft je look dan eigenlijk niets meer nodig.

4. Sergio Rossi via STYLEBOB.com

Op deze muiltjes ben je gegarandeerd de belle van ieder bal. Met twee tinten metallic en smalle cut-outs zijn het ware pareltjes. Ik zou ze absoluut gebruiken in mijn styling. Ik zie Chantal, Sylvie of Nikkie hierin wel schitteren op TV. Tof rokje of leren shortje erbij en een stoer shirt of pantervestje en je hebt goud in handen!

5. ByDanie

Met deze jumpsuit ga je écht voor goud; niemand die nog om je heen kan! Ik heb ‘m opgenomen in de collectie als alternatief voor een standaard party dress. Ik vind het ook een te gek lookje voor de feestdagen. Zorg wel dat je de jumpsuit rustig afstyled, dus niet te veel kleur of schitterende diamanten, maar bijvoorbeeld een eenvoudige zwarte pump en een zwarte armband.

Laatste nieuws