Rita Ora laat enorme tatoeage zetten

Zangeres Rita Ora en haar vriendin Cara Delevinge beleefden een dolle avond in New York. De zangeres en het model lieten...

Lees ook

Zangeres Rita Ora en haar vriendin Cara Delevinge beleefden een dolle avond in New York. De zangeres en het model lieten flinke tatoeages zetten bij tatoeageartiest Bang Bang McCurdy.

McCurdy bewonderde de 22-jarige Ora en noemde haar lichaam zelf ‘de meest gedetailleerde tatoeage ooit’ De zangeres nam een realistische versie van een Vargas schilderij. “Het is een afbeelding van een pinup meisje. Het duurde ongeveer vijf uur om hem te zetten”, laat Bang Bang weten aan E! News.

“De tatoeage zit op het rechter gedeelte van haar ribbenkast. Hij is erg groot, ik schat ongeveer zo’n 25 centimeter.” Cara, de kersverse vriendin van One Direction-zanger Harry Styles, hield Rita’s hand vast tijdens het zetten. Zij pakte het iets bescheidener aan met een kleine tatoeage met de naam van haar moeder.

Rita en haar vriendin zouden volgens Bang Bang erg stoer zijn geweest en zich sterk hebben gehouden tijdens de pijnlijke gebeurtenis.

Laatste nieuws

Zie ook