Lady Gaga reageert op aanklacht

Lady Gaga heeft gereageerd op de zaak die haar oud-assistente tegen haar heeft aangespannen. De vrouw, Jennifer O'Neill,...

Lees ook

Lady Gaga heeft gereageerd op de zaak die haar oud-assistente tegen haar heeft aangespannen. De vrouw, Jennifer O’Neill, vindt dat ze geld van Gaga krijgt, omdat ze meer uren heeft gewerkt dan waarvoor ze in dienst is genomen.

De zangeres geeft toe dat het werk van haar personal assistent van onregelmatige aard is. “Het is verspreid over de dag. Je krijgt geen schema. Als ik je nodig heb dan moet je beschikbaar zijn”, zo schrijft ze in de rechtsdocumenten die in handen zijn van The Mail on Sunday.

Op geld uit

Gaga reageert met een verklaring van 200 pagina’s. “Ik ben altijd aardig tegen iedereen die voor mij werkt. Ik zal precies vertellen wat er is gebeurd zodat de rechter kan lezen dat mijn voormalig beste vriendin uit is op mijn geld”, aldus Lady Gaga. “De baan was eigenlijk een gunst, want ze was voor het grootste deel van de werkzaamheden helemaal niet geschikt.”

Jennifer klaagt onder meer dat er nooit een vakantie inzat. “Iedere dag is een werkdag voor haar, dus ook voor ons.” Gaga beschrijft dat ze ook veel leuke dingen met elkaar hebben gedaan. ” We gingen uit in Parijs, ze sliep alleen maar in vijfsterren hotels, ze zat in privé vliegtuigen, ze at kaviaar, droeg mijn kleren en belde zonder mijn toestemming naar Yves Saint Laurent of ze haar gratis schoenen op wilde sturen.”

Queen

Gaga schrijft ook in haar verklaring dat ze in haar bedrijf de ‘Queen of the Universe’ is. “Want het is mijn zaak, het is wat ik doe, het is mijn merk.”

O’Neill sleepte Gaga in 2011 voor de rechter. De jury moet nu beslissen of ze echt 24 uur per dag in dienst was van Lady Gaga. Als dat zo is, dan heeft de assistente nog flink wat geld tegoed. Op 4 november vindt de zitting plaats.

Bron: BuzzE Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook