‘Selena Gomez heeft nieuwe scharrel’

Selena Gomez en Union J-lidĀ George Shelley hebben samen een nachtelijk avontuurtje beleefd. De Britse boyband-zanger zou...

Selena Gomez en Union J-lidĀ George Shelley hebben samen een nachtelijk avontuurtje beleefd. De Britse boyband-zanger zou na een feestje in Selena’s hotelkamer in Lissabon als enige zijn achtergebleven en pas de volgende ochtend zijn opgedoken.

Selena Gomez’ nachtelijke avontuurtje

Selena en George hadden alleen oog voor elkaar”, vertelde een ooggetuige volgens Britse media over het feest aan The Sun. George verzorgde met zijn boyband Union J het voorprogramma van Selena’s show in de Portugese hoofdstad. Eind augustus werd al bekend dat de twee het concert met een date wilden combineren. De ex-vriendin van Justin Bieber had George via een videoboodschap gevraagd haar te bellen. “Mijn perfecte date is ’s avonds op het strand”, zei hij vervolgens in een interview. “We zouden een klein kampvuurtje kunnen maken.”

Uiteindelijk nam Selena woensdag het initiatief en nodigde alle bandleden uit in haar hotelkamer. Iedereen behalve George zou rond 2 uur ’s nachts zijn vertrokken.

Selena Gomez tourt momenteel de wereld rond om haar eerste soloalbum Star Dance te promoten. Op 3 September trad ze op in de HMH in Amsterdam.

Bron: BuzzE Beeld: Getty

Laatste nieuws