Peter Jan Rens: “Wij willen een baby!”

Vanwege hun controversiële liefdesrelatie waren ze het afgelopen jaar pikant voer voor de media. Maar Peter Jan Rens– bi...

Lees ook

Vanwege hun controversiële liefdesrelatie waren ze het afgelopen jaar pikant voer voor de media. Maar Peter Jan Rens– bijna 63 – en Virginia van Eck– twintig jaar met een zoon van zes – doorstonden alle vuren. Sterker: in de nieuwe Grazia onthult het stel zelfs plannen voor een baby!

Miskraam

Peter Jan en Virginia hebben een grote kinderwens. Virginia: “Begin dit jaar ben ik zwanger geweest, maar dat is na zeven weken geëindigd in een miskraam.” Peter Jan: “Een harde klap, maar ik ben er alleen nog maar meer van overtuigd geraakt dat ik écht vader wil worden.”

Dit zou het tweede kindje worden van Virginia. Haar eerste kind, zoon Jay die inmiddels zes jaar is, kwam nogal onverwacht. “Ik had plotseling onhoudbare buikpijn, en plompverloren kwam de baby eruit,” vertelt Virginia.

Ruzie

Met hulp van haar moeder voedde ze Jay op. “Zij kreeg uiteindelijk de voogdij over Jay, maar ze begon hem steeds vaker als speelbal te gebruiken: de ene keer mocht ik hem wel zien, de andere keer niet.” Virginia ziet haar zoon inmiddels niet meer. “De laatste keer heb ik zo’n ruzie gekregen met mijn moeder, dat ik wist dat ik mijn zoontje voorlopig niet meer zou zien.”

In de nieuwe Grazia, die woensdag in de winkel ligt, vertelt Virginia voor het eerst álles over haar getroebleerde jeugd, de naderende bruiloft met Peter Jan en de bizarre wending die haar leven op 22 juni 2007 nam toen haar zoontje Jay plotseling werd geboren.

Laatste nieuws

Zie ook