Kate Moss naakt voor 60e verjaardag Playboy

Forty and still gorgeous! Kate Moss gaat uit de kleren voor de zestigste verjaardag van Playboy. Het topmodel staat op d...

Lees ook

Forty and still gorgeous! Kate Moss gaat uit de kleren voor de zestigste verjaardag van Playboy. Het topmodel staat op de Amerikaanse cover van de speciale verjaardagseditie die in december uitkomt, bevestigt Jimmy Jellinek van het blad aan de Los Angeles Times.

Van Marilyn naar Kate

“Ze is een internationale, iconische beroemdheid en overschrijdt de grens tussen seksueel beeld en mode”, zegt Playboybaas Hugh Hefner tegen de krant. Jellinek is blij en zegt dat Moss de perfecte partner voor Playboy is om de volgende 60 jaar in te luiden. “Het begon zestig jaar geleden met Marilyn Monroe op de cover van Playboy en nu hebben we Kate Moss!”

Topmodellen

De foto’s van het model zijn bedoeld als een knipoog naar de geschiedenis van het blad. Ze poseert daarom onder meer met konijnenoortjes en handboeien. Kate Moss, die in januari 40 wordt, is niet het eerste topmodel dat de cover van het naaktblad siert. Onder anderen Cindy Crawford, Elle MacPherson, Naomi Campbell en Claudia Schiffer gingen haar voor.

Bron: BuzzE Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook