Eva Mendes presenteert eigen kledinglijn

Spannende tijden voor Eva Mendes. De prachtige actrice lanceerde donderdag haar eerste kledinglijn met behulp van de Ame...

Lees ook

Spannende tijden voor Eva Mendes. De prachtige actrice lanceerde donderdag haar eerste kledinglijn met behulp van de Amerikaanse keten New York & Company.

De Eva by Eva Mendes collectie is ingetogen en bevat vintage-geïnspireerde stukken. Het geheel is helemaal van nu en op en top vrouwelijk. De lijn bestaat uit 55 stukken, waaronder ook sieraden, riemen en sjaals.

Zenuwen

Het ontwerpen ging Eva niet in de koude kleren zitten. “Het spannende aan het ontwerpen van een eigen kledinglijn is dat iedereen zoveel van je verwacht. Daarom neem ik dit ook heel serieus”, vertelt de celebrity aan Daily Mail. Toch is de brunette bang om teleur te stellen met haar collectie. “Ik sta daarom ook open voor kritiek.’

De collectie is vanaf 19 september verkrijgbaar in de New York & Company filialen en op de website.  De prijzen liggen tussen de 18 en 119 euro. Helaas zijn de stukken niet in Nederland te koop.


Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook